Häromdan gjorde vi den här soppan på jobbet. Jag brukar inte alls gilla spenatsoppa, men den här var riktigt god, med bra sting.
4 portioner
5 dl vatten
2 msk Thai kycklingfond
250 g bladspenat, färsk eller fryst.
1 burk kokosmjölk
2 msk pressad citron
4 hårdkokta ägg
1 riven klyfta vitlök
En aning muskot
0,5 tsk Cayennepeppar
salt
Koka upp vatten och fond, tillsätt spenat och mixa slät med stavmixer.
Koka upp med kokosmjölk och citronjuice och kryddorna.
Servera med 2 ägghalvor i varje tallrik.
4 portioner
5 dl vatten
2 msk Thai kycklingfond
250 g bladspenat, färsk eller fryst.
1 burk kokosmjölk
2 msk pressad citron
4 hårdkokta ägg
1 riven klyfta vitlök
En aning muskot
0,5 tsk Cayennepeppar
salt
Koka upp vatten och fond, tillsätt spenat och mixa slät med stavmixer.
Koka upp med kokosmjölk och citronjuice och kryddorna.
Servera med 2 ägghalvor i varje tallrik.

Kommentera