Matbloggstoppen
Jag älskar svenska dumplings, både palt och klimp i köttsoppa, Västindiska dumplings med vitlök och kryddor, och haralltid varit nyfiken på kinesiska dumplings.
 
Äntligen fick jag smaka när mamma och jag var på Hasseludden Yasuragi, fantastiskt gott!!
 
Tidigare i veckan fick jag ett sånt starkt sug efter dumplings så jag åkte till stan och gick på Kina Li vid Vaksala torg för att handla.
Jag köpte dumpling och wontondeg och olika smaksättare. Risvinäger, soja, sesamolja bland annat.
 
 
 
Massa grönsaker inhandlades, och de viktigaste grundingredienserna; Chili, ingefära, lime och vitlök.
 
 
Nu ska det lagas mat inspirerad av Ostasien!!
 
 
 
 
(Fy fasen vilken dålig mobilkamera jag har...)
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej
Matbloggstoppen